ÚJBUDAI SZÉCHENYI ISTVÁN GIMNÁZIUM
...ahol jó lenni... :)
Stádium '91 alapítvány
:: Stádium '91 alapítvány
A tanári kar kezdeményezésére a gimnázium oktató-nevelő munkájának támogatására jött létre a Stádium '91 Alapítvány. Az iskolai összevonások után megújított alapszabállyal folytatja munkáját tanulóinak érdekében.

A Stádium'91 Alapítvány tevékenysége:
  • támogatja a kiemelkedő képességű tanulókat tanulmányi ösztöndíj létrehozásával,
  • anyagi segítséget nyújt a hátrányos helyzetű diákoknak,
  • szorgalmazza az idegen nyelvek tanulását, ennek érdekében hozzájárul a sikeres nyelvvizsgák költségeihez,
  • támogatja a nemzetközi diákcseréket,
  • segíti a tanulók szabadidős tevékenységeit a diákönkormányzat, a szakkörök és önképzőkörök támogatásával.
Célkitűzéseinket nem valósíthatnánk meg támogatóink segítsége nélkül. Az alapítvány bevételének jelentős részét a személyi jövedelemadó 1%-a teszi ki. A segítséget ezúton is köszönjük.

Céljaink megvalósításához várjuk intézmények, magánszemélyek támogatását.
Bankszámlaszámunk: OTP 11711034-20441519
Adószámunk: 18007473-1-43

Hámor Endre
a Stádium '91 Alapítvány kuratóriumának elnöke

:: Új könyvelő segíti az alapítvány munkáját

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Stádium ’91 Alapítvány könyvelését 2022. szeptember 26-tól Ambrus Ildikó, mérlegképes könyvelő kezeli.

:: Tárgyi adományokkal gazdagodott a gimnázium

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Az Újbudai Széchenyi István Gimnázium 2022 szeptemberében új projektbe kezdett. Célunk az, hogy a Stádium ’91 Alapítványt egy olyan szervezetté fejlesszük, ami aktívan és nagy hatékonysággal tudja diákjaink tehetségének kibontakozását és gimnáziumi mindennapjait segíteni. Tervünk megvalósításához elengedhetetlen az alapítvány és a szülők szoros együttműködése, és az első havi visszajelzések alapján úgy hisszük, jó úton járunk. Ezúton szeretnénk megköszönni a Stádium ’91 Alapítvány nevében azt a sok és értékes tárgyi felajánlást, amivel az Újbudai Széchenyi István Gimnáziumot az elmúlt hónapban megtámogatták.

Név szerint:

  • Földes Mónika, Kiss Viktor (10. A) édesanyja – 1 db polcos szekrény
  • Kocsis Judit, Császár Olivér (12. A) édesanyja – 8 db iratszekrény
  • Lestár Tímea, Nagy Balázs (9. Nyek) édesanyja és az Arm Hungary Kft – 8 db iratszekrény
  • Szigeti Zsolt, Szigeti Zsófia (12. C) édesapja – SSD meghajtók, tintapatronok, nyomtató

Hálásan köszönjük!

:: Festett játékok az udvaron

Az ősz folyamán új, aszfaltra festett, ügyességi játékokkal gazdagodott a gimnázium udvara. A játéktér igazi közösségi összefogás eredményeképp született meg. Támer Julianna tanárnő ötlete nyomán Kurucz Petra tanárnő rajz tagozatos diákjai festettétek fel a játékokat. Az aszfaltfestéket pedig szülői támogatás keretében Törökné Németh Ágnestól kaptuk. A játéktérről készült promóvideót pedig Szabó Veronika tanárnő és a 10. B osztály média tagozata forgatta egy projektfeladat keretében. Köszönjük a támogatást és a munkát! Használjátok lendülettel, egészséggel és jókedvvel a játékpályákat!

:: Ösztöndíjasok

A gimnáziumot segítő Stádium ’91 Alapítvány a 2022/2023-as tanévben 830 ezer Ft összértékű, ösztöndíjat osztott ki a legkiemelkedőbb tanulmányi eredménnyel rendelkező diákoknak.

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Az Újbudai Széchenyi István Gimnázium 2022. szeptember 30-án rendezte meg hagyományos Családi napját. A program keretében nyitottuk meg az iskola magyar népmesék inspirálta kiállítását. A tárlat kapcsán a Stádium ’91 Alapítvány egy rajz tagozatos diákok munkáját támogató gyűjtést is meghirdetett. A Családi nap végén a főszervezők egy szülő, Szász Ferenc jelenlétében nyitották ki az adománygyűjtő dobozt és együtt számolták össze a felajánlásokat. A végösszeg 49215 Ft lett. A Stádium ’91 Alapítvány ezt a pénzt azon projekt keretében fogja felhasználni, amely révén a gimnázium rajz tagozata betonfestékekkel és 18 db festőállvánnyal lesz gazdagabb.

Köszönjük minden kedves adományozó támogatását, és a nagy érdeklődést diákjaink kiállítása iránt!

1111 Budapest XI., Egry József utca 3. :: email: :: tel: +36 1 310-2948 :: OM: 102794