ÚJBUDAI SZÉCHENYI ISTVÁN GIMNÁZIUM
...ahol jó lenni
Sítábor 2018' :: 2017-10-09

Franciaország – Isola 2000: március 9-től 18-ig

Kedves sízni vágyók!

Ha meg szeretnél tanulni sízni, vagy szeretnéd jól érezni magad a téli sportokat kedvelő társaiddal, úgy ne habozz, jelentkezz az idei sítáborunkba.

Szálláshely: Residence Les Adrets

A tábor költségei:

A részvételi díj tartalmazza:

Extra költségek:

Jelentkezés: október 31-ig. Előleg: 100 Euro, október 31-ig fizetendő. A többit január 20-ig kell befizetni. Az érdeklődők minden részletet megtudhatnak Támer Júlia tanárnőnél.

Sízés mellett lesz még:

Barbecue party sízés után – DJ-kel. Egyik nap a csúszás vége felé meghívunk Titeket egy kis grillezésre a szabadba, zene kíséretében. Igyekszünk minél több húst ízletesen bepácolni, hogy mindenkinek jusson néhány finom falat. Tavaly hatalmas buliba torkollott a torkoskodás, a helyi DJ-k kiváló talpalávalójának köszönhetően. Ki ne hagyjátok!

Monaco – Monte Carlo-i városnézés. Érdemes a hazaindulás reggelén minél gyorsabban elkészülni az apartman rendberakásával, mert annál több időnk lesz sétálgatni Monaco-ban. A piros-fehér kerékvetők a forma1-es pálya kanyarjaiban, luxusjachtokon ásítozó multimilliomosok, maradék Eurók kockáztatása a kaszinóban, vagy a film klasszikusokban látott Hotel de Paris, mind örök élmény.

Residence les Adrets

Az apartmanház 50 méterre van a pályától, és a központba is 2 perc alatt eljuthatunk gyalogosan. Nem szükséges komolyabb erőfeszítést tennünk napközben megfáradt végtagjainkkal, ha sízés után vásárolni, vagy szórakozni megyünk. Az apartmanok mind déli fekvésűek, világosak, naposak. Teljesen felszerelt konyha, fürdőkád, mosogatógép és erkély áll mindenki rendelkezésére, ahol jókat szoktunk napozni. A recepción ingyenesen lehet wifit használni.

1111 Budapest XI., Egry József utca 3. :: email: :: tel: +36 1 310-2948 :: OM: 102794