ÚJBUDAI SZÉCHENYI ISTVÁN GIMNÁZIUM
...ahol jó lenni
Sítábor 2019' :: 2018-09-22

Franciaország – Vall’d Allos, 2019. február 1-10.

Kedves sízni vágyók!

Ha szeretnél megtanulni sízni, vagy csak szeretnéd jól érezni magad a téli sportokat kedvelő társaiddal, úgy ne habozz, jelentkezz az idei sítáborunkba!

Szálláshely: Vall’d Allos, Central Park, 4 és 6 fős apartmanokban

A tábor költsége : 280 EUR

A részvételi díj tartalmazza:

+ költségek:

Jelentkezés : Szeptember 30-ig, 100 Euro előleggel. A szállást le kell foglalnunk minél hamarabb! A többit december 20-ig kell befizetni. Az érdeklődők minden részletet megtudhatnak Támer Julcsi tanárnőnőtől.

Barbecue party sízés után – DJ-kel

Egyik nap a csúszás vége felé meghívunk Titeket egy kis grillezésre a szabadba, zene kíséretében. Igyekszünk minél több húst ízletesen bepácolni, hogy mindenkinek jusson néhány finom falat. Tavaly hatalmas buliba torkollott a torkoskodás, a helyi DJ-k kiváló talpalávalójának köszönhetően. Ki ne hagyjátok!

Central Park

Az apartmanház 200 méterre van a pályától, és a központba is 2 perc alatt eljuthatunk gyalogosan. Nem szükséges komolyabb erőfeszítést tennünk napközben megfáradt végtagjainkkal, ha sízés után vásárolni, vagy szórakozni megyünk. Az apartmanok mind déli fekvésűek, világosak, naposak. Teljesen felszerelt konyha, fürdőkád, mosogatógép és erkély áll mindenki rendelkezésére, ahol jókat szoktunk napozni. A recepción ingyenesen lehet wifit használni.

4 fős stúdió 23m2: Hálófülke emeletes ággyal, nappali felszerelt konyhasarokkal, erkéllyel és kihúzható ággyal 2 főre, fürdőszoba káddal, WC

6 fős apartman 30m2: Hálófülke emeletes ággyal, nappali erkéllyel és kihúzható ággyal 2 főre, szoba felszerelt konyhasarokkal és kihúzható ággyal 2 főre, fürdőszoba káddal, külön WC

1111 Budapest XI., Egry József utca 3. :: email: :: tel: +36 1 310-2948 :: OM: 102794