ÚJBUDAI SZÉCHENYI ISTVÁN GIMNÁZIUM
...ahol jó lenni... :)
Vízitúra a Rábán :: 2021-06-01

Kedves tanítványaink, leendő Széchenyis diákok!

Hagyományainkhoz híven ezen a nyáron is megyünk vízi vándortáborba. Voltunk már a Körösön, Tiszán, Mosoni Dunán, idén a Rába lesz az úticélunk. Ha van kedvetek egy vidám, sportos hetet velünk tölteni, részletekért jelentkeztek Támer Julianna tanárnőnél (tamer.julcsi@gmail.com).

Rába 2021.08.05-11.

Az első táborhelyünknek Csörötnek ad otthont ahol a nemzeti park oktatója tart előadást, hogy milyen természeti érdekességeket figyelhetünk meg a hét folyamán az Őrségben. Itt ismerkedünk meg a felszereléssel, és lehetőségünk lesz próbaevezés során ezek kipróbálására is.

Második nap gyalogos túrát teszünk a Csörötneki Szőlőhegyen található kilátóba.

3. nap: Csörötnekről Rábagyarmatra evezünk, ahol elfoglaljuk új táborhelyünket és ezt követően közösen készítjük el bográcsban a vacsorát.

4. nap: Közös reggeli után összepakolunk és elindulunk Csákánydoroszlóra. Ezen a táborhelyen pihenés és fürdőzés várja a megfáradt vándorokat, hogy újult erővel kezdhessük meg utunkat másnap Körmendre.

5-7. nap: Körmenden a Bárkaház kemping ad otthont utolsó szálláshelyünknek. Érdemes ellátogatni és megismerni Körmend városát, ahol lehetős van termálfürdőben strandolni, lazítani.

1111 Budapest XI., Egry József utca 3. :: email: :: tel: +36 1 310-2948 :: OM: 102794